Компания Свисс-Трейд | Swiss-Trade | Swisstrade | Официальный сайт

Загрузка...

EMOFORM Youngstars Дитяча Зубна паста, 3 мл

EMOFORM actifluor Youngstars Детская зубная паста, 12 мл
EMOFORM actifluor Youngstars Детская зубная паста, 12 мл

 

Дитяча зубна паста з комплексним захистом молочних та постійних зубів.

 

Для дітей віком 6-12 років зі змішаним зубним рядом.

 

Кращий захист від карієсу, зміцнює зубну емаль і запобігає ерозії:

Комбінація фториду натрію та фториду олова (Youngstars: 1000 ppm F‾) та ксилітолу забезпечує прекрасний захист від карієсу, зміцнює зубну емаль та запобігає ерозії.

 

Захищає від запалення ясен та бактерій, що викликають карієс зубів:

Фторид олова має протизапальні властивості та бореться з карієсогенними бактеріями ротової порожнини, запобігаючи запаленню ясен та відновлюючи нормальну флору в роті.

 

EMOFORM® Youngstars Дитяча зубна паста зі спеціально розробленою для дитячих зубів формулою, яка не містить:

  • алергенів
  • барвників
  • консервантів
  • штучних підсолоджувачів
  • лаурилсульфату натрію

 

Для дітей у будь-якому віці повинні використовуватися тільки найкращі продукти: Тому ми ретельно вибирали компоненти EMOFORM® Youngstars Дитяча зубна паста.

 

RDA (рівень абразивності): 40, pH (рівень кислотності): 5.0-6.0

 

Ефективність EMOFORM® підтверджена у багатьох клінічних дослідженнях.

 

Спосіб використання: дітям від 6 до 12 років чистити зуби кілька разів на день.

 

Склад:Glycerin, Silica, Aqua, Xylitol, PEG-40-Hydrogenated Castor Oil, Cocamidopropyl Betaine, PEG-8, Cellulose Gum, Aroma, Rebaudioside A, Titanium Dioxide, Sodium Fluoride, Stan (Total 1000 ppm F‾).

 

Виробник: Др. Вілд енд Ко. АГ, Швейцарія

 

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ

Причини захворювань, їх дослідження та механізми лікування та профілактики

 


 

Лінія зубних паст для кожного віку та періоду, з комплексним захистом молочних та постійних зубів

Подивитися фрагмент презентації EMOFORM actifluor лікарем Є. Венгер

>

Здорові зуби

 

Карієс та гінгівіт – це хворобливі стоматологічні захворювання, які досить поширеними, незважаючи на те, що їх виникнення можна попередити. Карієс розвивається при неправильному догляді за ротовою порожниною і при вживанні продуктів харчування та напоїв, що містять цукор. Бактерії, що викликають появу карієсу, присутні в ротовій порожнині і в зубному нальоті за кілька хвилин перетворюють цукор на кислоти і полісахариди, що ушкоджують зуби. Кислоти атакують зубну емаль і розчиняють мінеральні солі, що входять до її складу, що призводить до утворення каріозних порожнин. Полісахариди збільшують кількість біо-відкладень та нальоту, підвищуючи ризик запалення ясен.

 

EMOFORM actifluor Youngstars

 

На стадії, коли у дитини відбувається заміна молочних зубів постійними, зубний ряд у дитини змішаний. Ця стадія спостерігається у віці від 5 до 14 років. Найвищий ступінь ризику розвитку карієсу у дітей віком від 6 до 12 років, оскільки зуби, що прорізалися, ще повністю не затверділи, дитина ще не зовсім добре навчилася чистити зуби, а молочні зуби уражені карієсом, є джерелом карієсогенних бактерій.

 

Тому ми рекомендуємо дітям ретельно чистити зуби двічі на день з використанням м'якої зубної щітки та зубної пасти EMOFORM® actifluor Youngsrars. Батькам дітей цієї вікової групи слід допомагати дітям правильно чистити зуби або принаймні нагадувати їм про необхідність почистити зуби перед сном. Дітям зі змішаним зубним рядом (віком від 5 до 14 років) слід найбільшою мірою уникати напоїв та продуктів харчування з вмістом цукру. 

 

Оскільки діти цієї вікової групи схильні до більш високого ризику розвитку карієсу, вони повинні відвідувати стоматолога один раз на рік для перевірки.