Компания Свисс-Трейд | Swiss-Trade | Swisstrade | Официальный сайт

Загрузка...

DenTek Потрійне очищення Флос-зубочистки з диспенсером, 60 шт.

DenTek Диспенсер для флос-зубочисток – це зручний пристрій-дозатор з подачею по одній флос-зубочистці, який міститься в аптечці або ящику і завжди під рукою, коли можуть знадобитися флос-зубочистки. DenTek Диспенсер для флос-зубочисток поставляється в комплекті з 60 флос-зубочистками DenTek Потрійне очищення. DenTek Потрійне очищення Флос-зубочистки мають очищувальний флос з просунутим фторидним покриттям для видалення залишків їжі та нальоту, текстуровану зубочистку для глибокого очищення міжзубних проміжків та вбудований скребок для язика для підтримки свіжості дихання.


При використанні після кожного прийому їжі DenTek Потрійне очищення Флос-зубочистки допомагають видалити залишки їжі та зубний наліт, зменшують ймовірність фарбування та руйнування зубів та допомагають усунути неприємний запах з рота.

 

Вийдіть за межі зубної щітки разом із DenTek! Допоможіть зберегти та захистити здоров'я своїх зубів за допомогою інноваційних продуктів DenTek для догляду за зубами.

 

Виробник: ДенТек Орал Кеар Інк., США

Купить DenTek Потрійне очищення Флос-зубочистки з диспенсером, 60 шт. в Киеве
Купить DenTek Потрійне очищення Флос-зубочистки з диспенсером, 60 шт. в Киеве - 1Купить DenTek Потрійне очищення Флос-зубочистки з диспенсером, 60 шт. в Киеве - 1Купить DenTek Потрійне очищення Флос-зубочистки з диспенсером, 60 шт. в Киеве - 2

Видео

Інструкція із застосування

  1. Зніміть захисну пломбу та пластиковий ковпачок.
  2. Утримуйте диспенсер у вертикальному положенні. 
  3. Витягуйте по одній зубочистці з диспенсера у нижній частині упаковки.